Healing Mediumschap

healing mediumschapDeze vorm van Healing is een krachtige en effectieve behandeling, die zowel op uw fysieke lichaam, als op uw mentale gesteldheid, op uw emotionele gemoedstoestand en op uw spirituele ontwikkeling werkt. Het kan een aanvulling zijn op, of een ondersteuning bij een medische behandeling.

Healing Mediumschap betekent dat ik contact maak met mijn gids of met de gids van degene die om een healing heeft gevraagd. Door mij op de energie van de geestenwereld af te stemmen kan mijn of uw gids genezende frequenties sturen die specifiek zijn afgestemd op de problemen van degene die de healing ontvangt.

Tijdens de healing leg ik mijn handen op uw rug of hoofd, terwijl u ontspannen op een stoel zit. Via aanraking van uw hoofd en rug kan de energie van de spirituele wereld, naar elke plek in uw lichaam stromen, die dit nodig heeft. Daadwerkelijke aanraking van de zieke plekken en of organen is dus niet van belang voor uw genezing.

Wilt u geen aanraking, dan mag u dat rustig aan mij vertellen, dan volstaat dat ik mijn hand net boven uw lichaam houdt.

Ik ben geen arts en zal u geen medische diagnose geven. Pas na afloop van de behandeling kan het zijn dat ik u enkele vragen stel. Het is dus niet nodig en zelfs ongewenst om mij vooraf informatie over uw kwalen te geven. Het effect van de healing is niet altijd onmiddellijk merkbaar. Soms gaan er enkele dagen of weken voorbij voordat een duidelijke verbetering in uw situatie optreedt. Ik zal u aangeven wat mijn verwachtingen zijn.

De consult duurt ongeveer 20 minuten en na de consult kunt u met mij napraten, indien u dat wilt.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met mij op.
Lees ook eens de ervaringen eens van mijn healing die ik heb mogen geven op een beurs: Ervaringen op de mini-beurs.

Prijs healing € 45,=