Luisterend oor

Luisterend oorOf het nu gaat om relaties, rouwverwerking, persoonlijke processen of gezondheid, iedereen heeft weleens de behoefte om zijn/haar verhaal te kunnen doen aan iemand die onafhankelijk is en zonder oordeel kan luisteren.

Persoonlijke gesprekken komen vaak niet spontaan op gang, maar in de buitenlucht komt men vaak tot de mooiste inzichten. De natuur straalt rust uit en als we ons hierop richten kunnen we deze in onszelf voelen. De natuur is aanwezig en kan ons troosten en inspireren.

Heeft u behoefte aan een luisterend oor of wilt u eens sparren met iemand die u kan begrijpen en op weg kan helpen? Wilt u dit graag combineren met een wandeling?
Laten we dan samen op pad gaan; U komt letterlijk en figuurlijk in beweging. U loopt op uw pad: u kiest of u stilstaat of verder loopt, of dat u links- of rechtsaf wilt gaan.
Op deze wijze wordt de wandeling een persoonlijk gesprek waarin ik uw luisterend oor kan zijn; het zal u goed doen om uw verhaal eens te mogen vertellen zonder dat iemand daar een oordeel over heeft.

Geen zin in een mooie wandeling (of werkt het weer niet mee) maar wel een luisterend oor willen of sparren? Ook aan mijn “keukentafel” kunt u uw verhaal kwijt. Of als u dat liever heeft, kom ik bij u aan huis.

Telefonisch luisterend oor/sparren kan uiteraard ook.

Interesse? Neem vrijblijvend contact  met mij op.

Prijs luisterend oor € 65,= (excl. reiskosten indien van toepassing)